Et kalemi. ET Damga Mürekkebi

(0 müşteri değerlendirmesi)
Stok kodu: Et kalemi ve Damga Mürekkebi

Gıda kalemi etin üzerine yazı yazabileceginiz helal sertifikalı gıda mürekkebi ile beraber gönderiyoruz. sizde kagıt yapıştırmakla ugraşmayın mor ve mezbahanelerde ve et kombinalarında kullanılan mürekkeptir.

Kampanya

Acele edin   %5 ' e varan indirimlerden yararlanın.

Çok alın az

Ödeyin

 350,00 720,00 + KDV

37 adet son satılan 3 saat
11 Kişi şu anda bu ürünü inceliyor.

Ödemeler:

Ürün Hakkında

ET damga ve Gıda kalemi etin üzerine yazı yazabileceginiz helal sertifikalı gıda mürekkebi ile beraber gönderiyoruz. sizde kagıt yapıştırmakla ugraşmayın mavi  ve mezbahanelerde ve et kombinalarında kullanılan mürekkeptir.  Sadece et damga mürekkep siparişi için 05065426672 arayın

Ürün İçeriği:

Gıda Mürekkebi
Gıda Kalemi

  • Depodan teslim alın

Bugün hemen al

Ücretsiz

  • kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretli

  • YK Kurye teslimatı

kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretli

  • 1 yıl garanti
  • 30 Günde iade

Çok al az öde

Varyasyonlar

KALEM ADET

2

,

3

,

4

MÜREKKEP

30ML MÜREKKEP

,

100ML MÜREKKEP

Onaylı Ürün

5
0 yorum
0
0
0
0
0

Değerlendirmeler

Filtreleri temizle

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

ilgili ürünler

Su itici tulum Yağmur su gecirmeyen tulum

 550,00 + KDV
İşlevselliğiyle ön plana çıkan bu tulum, kesimhaneler, ilaçlama ekipleri ve her türlü su ve temizlik işlerinde, ilaç fabrikalarında güvenle kullanılabilir.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

Rus baltası

 3.500,00 + KDV + Nakliye
Rus baltaları aznharwketle çok iş yapmayı hedefleyen ürünlerdir, 5 kg ve üzeri agırlıkta yapılmaktadır.Sipariş için iletişime geçiniz. Kargo alıcı öder.

Su geçirmez hafif dayanıklı önlük

 85,00 + KDV
Ürünümüzün 70x120 ölçülerinde olması, geniş yüzeyi ile her türlü ihtiyaca cevap verirken, su geçirmez özelliği sayesinde lekelenme veya sıvı emilimi sorunu yaşamadan rahatça kullanabilirsiniz. Özellikle yemek hazırlarken veya iş yerinizdeki çalışmalarınız sırasında ürünün su geçirmez özelliği size büyük kolaylık sağlayacaktır.

Kasa Et Filesi Hijyen Örtüsü (Et Kefeni) Et Tülü

 400,00 2.000,00 + KDV + Nakliye
Kurban halkası olarak, kurban eti taşıma esnasında yaşanan zorlukları ve etin bozulma riskini en aza indirmek için özel olarak tasarladığımız kasa et filesini sizlere sunuyoruz. Bu yenilikçi ürünümüz, sıcak etin hava almasını sağlayarak, poşetle taşıma sırasında karşılaşılan kısa sürede bozulma sorununu ortadan kaldırır.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

Su geçirmez kasap önlügü

 95,00 + KDV
evlerde mutfakta her yerde kullanabileceginiz önlük.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

Kesilmeye dayanıklı eldiven kolluk kollueldiven uzuneldiven

 325,00 + KDV
Eldiven ve kolluk sizde iki ürünü birleştirdik güvenle kullanacagınız, ürünleri size sunuyoruz. Hava geçirgendir, kullanım süresi boyunca serin tutar Her iki kola uyumludur.

Temizlik bezi yüzde yüz |pamuklu bez| 25m 50m 100m örtü

 400,00 1.600,00metre + KDV
Yüzde Yüz Pamuklu Bez, rulo halinde sunulan, çok amaçlı bir üründür. %100 pamuktan üretilmiş olan bu bez, yumuşak dokusu ve dayanıklılığı ile öne çıkar. Rulo halinde olduğu için saklaması ve kullanımı pratiktir. İç tülbent olarak, et tülü (kefeni) örtüsü olarak ya da temizlik bezi olarak çeşitli alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Doğal ve cilt dostu pamuk malzemesi sayesinde hijyenik bir kullanım sunar.Pamuklu Bez, 25m, 50m ve 100m uzunluk seçenekleriyle gönderilmektedir, böylece ihtiyacınıza en uygun ölçüyü seçebilirsiniz. Hem evde hem de profesyonel kullanımlar için idealdir.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

Kulak Küpe İğnesi büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için Pensi İğnesi

 45,00 + KDV
Kulak küpe ignesi küpeleri hayvan kulaklarına takmak için pensenin üzerine takılan ürünlerdir. büyükbaş ve küçükbaş için ayrı ayrı vardır, ayrıca küpe imalatı yapan fırmaların kendi pensileri ve kendi igneleri var.Hangi marka ve hangi igne (büyükbaş,küçükbaş ) belirtin lütfen sizin için plastik uçlu, demir uçlu kulak küpe imalatı, pense ve iğne tedarikinizi yapıyoruz.

Şerit testere Et ve Kemik Metal Plastik Ağaç Testeresi ağzı Hızar Bıçağı

 80,00 + KDV
Birim fiyat 1 metre icin 100₺, diş açma ve genişlik için fiyatlar aşağıdaki formdadır,  form ile fiyat hesaplayabilir, siparisinizi tamamlayabilirsiniz.

Sucuk ipi 100 % Pamuk

 180,00 360,00 + KDV
Sucuk bağlamak için üretilmiş %100 pamuk iplerdir. Beyaz , Kırmızı-Beyaz , Kırmızı renk çeşitleri mevcuttur.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

Pastırma sucuk et filesi hijyen koruma

 340,00 1.750,00 + KDV + Nakliye
Kurban halkası Pastırma filesi. Kurban halkası olarak hijyen kurallarına uygun pastırma filesi imalatını yapıyoruz, istekleriniz dogrultusunda saglam ve hijyen olarak sizlere gönderim yapıyoruz. 80 cm ve 100 cm boylarında imalat vardır. Ayrıca et kefeni büyükbaş küçük baş et kefeni imalatıda vardır.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

Kesilmeye dayanıklı kolluk, kesilme direnci sağlayan esnek, konforlu ve hafif kolluk

 320,00 + KDV
Bilek kısmı lastikli, kol kısmı ayarlanabilir cırt bantlıdır Hava geçirgendir, kullanım süresi boyunca serin tutar Her iki kola uyumludur Özellikler: Yepyeni ve yüksek kalite. Desen: katı Paket: 1 adet Malzeme: HPPE + naylon + Spandex Renk: resim gösterildiği gibi

Kurban halkası kurban pay satış ve dagıtım sistemi numaralandirma

 9,00 + KDV
Kurbanhalkası pay satış ve dagıtım sistemi.Bilgilendirme videodadir.

KULAK KÜPESİ BÜYÜKBAŞ,KÜÇÜKBAŞ, PARMAK VE XL BEDEN AMBLEM LOGO

 6,50 13,00 + KDV + Nakliye
Küçükbaş hayvanlar için koyun, keçi gibi hayvanların numaranlandırılmasında kullanılan metal uçlu  özel küpelerdir , 5 farklı renkte imal edilmektedir, koyunların numaralandırılması cinsine göre renkli numara vurulması sınıflandırılması yıla göre farklı küpe ile çok çeşitli varyasyonla size sürünüze farklı destek olur siz isteyin üzerine ücretsiz isim numara telefon  yazıyoruz.Kurbanhalkası kulak küpelerini size gururla sunar sizde kurban bayramında kurbanlıklara numara sistemi yapmak isterseniz en kolay yolu plastikküpe Demir uç , saglam ürün.Ürün resmi temsilîdir.Sürü yönetiminde gayriresmî numaralandırma için kullanılmaktadır. Kulak Küpesi Pensi: Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların kulak küpelerinin takılmasında kullanılır. kargo alıcı öder
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

Et Filesi hijyen örtüsü,Et kefeni | Et tül,Transport Nakliye Steril koruma, filet örme ,et örtüsü (en az 100 adet)

 700,00 7.500,00 + KDV + Nakliye
Et Filesi hijyen örtüsü etlerin nem kaybını önlemek için ve temiz nakliyesini yapmak için kullanılan üründür.   boylarda +  - 5 cm oynama olabilir Büyükbas 1 adet 40-43gr arası    boy 220 cm Kücükbas 1 adet 30-33gr arası    180 cm Material elyaf Minumum asgari 100 adet sipariş.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

El et Kancası | Krom kanca |

 320,00 + KDV
işkenbe taşımak zordur elle tutamassınız bu kanca ile taktıgınız anda kopmadan rahatca taşıyabilirsiniz.

Kasap kesilmeye dayanıklı dizlik

 280,00 + KDV + Nakliye
Dizlikler; İş güvenliğini sağlama kapsamında vücudu koruyan belirli malzemelerin kullanımı yasalarla düzenlenmiştir. Bu düzenlemenin amacı işçi sağlığını korumaktır. İş güvenliğini oluşturmak için yapılan çalışmalar uzun yıllara dayanan gözlemlerin ve araştırmaların ürünüdür. Çalışma yaşamını oluşturan farklı meslek kolları vardır. Bu meslek kollarının ihtiyaçlarına göre ise güvenlik kuralları belirlenir. Şantiyede çalışan işçilerin, motor üzerinde olan kuryelerin, itfaiye çalışanlarının hepsinin birbirinden farklı malzemelere ihtiyaçları vardır. Dizlikler de diz bölgesini korumak için tasarlanan özel ürünlerdir. Yapıları gereği kaza, düşme, çarpa gibi anlarda dizlerin zarar görmesini engeller.

Kurban satıldı bandı 5 adet

Fiyat isteyiniz
Alnın ortasına gelerek hem küçükbaş hemde büyük baş için satıldıgını belirtir, ortada boş alanada numara yazarak kaç numaralı hayvanı aldıgını müşteri sattıgınıda esnaf görür ve karışıklıga mahal vermez.Kurban göz bandı sizi ve malınızın reklamını üzerinde taşır  size yeni müşteriler kazandırır.