plastik küpe pensesi Pense Pensi kulak iğne sıkacağı

(0 müşteri değerlendirmesi)
Stok kodu: Pensi

Plastik küpe pensesi büyükbaş ve küçükbaş küpeler için uygundur ucunda ki igneyi degiştirerek hem küçükbaş hem büyükbaş hayvanlar için kullanılır.

Kampanya

Acele edin   %5 ' e varan indirimlerden yararlanın.

Çok alın az

Ödeyin

 320,00 + KDV

42 adet son satılan 3 saat
20 Kişi şu anda bu ürünü inceliyor.

Ödemeler:

Ürün Hakkında

Plastik küpe pensesi büyükbaş ve küçükbaş küpeler için uygundur ucunda ki igneyi degiştirerek hem küçükbaş hem büyükbaş hayvanlar için kullanılır.
Gönderim: 1 adet Pensi

 

 

 

  • Depodan teslim alın

Bugün hemen al

Ücretsiz

  • kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretli

  • YK Kurye teslimatı

kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretli

  • 1 yıl garanti
  • 30 Günde iade

Çok al az öde

Varyasyonlar

Onaylı Ürün

5
0 yorum
0
0
0
0
0

Değerlendirmeler

Filtreleri temizle

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

ilgili ürünler

Hayvan ayak Elastik Yapışkanlı Renkli Bandaj sargı 10 cm x 4,5 mt

 42,00 + KDV
Bu ürün, kullanım kolaylığı ve dayanıklılığı ile öne çıkar. Veterinerler ve çobanlar için idealdir, çünkü hem hayvanlarda hem de insanlarda güvenle kullanılabilir. Elastik yapısı sayesinde kolayca sarılabilir ve güçlü tutuş sağlar. Bandajı çıkarmak için sadece bir makas yeterlidir. Sağlam ve güvenilir yapısıyla, ihtiyacınız olan her an yanınızda olacak.En az sipariş 20 adettir.

Küçükbaş Hayvan Ahılı Kafesi

Fiyat isteyiniz
Küçükbaş hayvanlar için tasarlanmış olan bu ahıl kafesi, farklı ihtiyaçlara ve alanlara uygun 4 ayrı ölçü seçeneği sunar. Ahıl kafesinin ölçüleri şu şekildedir: 3 x 2 m, 3 x 3 m, 3 x 4 m, 3 x 6 m ve 3 x 8 m. Bu çeşitlilik, hem küçük ölçekli hem de büyük ölçekli hayvancılık işletmeleri için esneklik sağlar.

Kendir ve naylon iplikten üretilen yular başı

 50,00 65,00 + KDV
Kendir ve naylon iplikten üretilen yular başları, hayvanların başına takılan ve genellikle 40 cm ila 70 cm arasında değişen boyutlarda üründür. Bu yular başları, hayvan sahiplerinin hayvanlarını kontrol altında tutmalarına ve yönlendirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Hem dayanıklı naylon hem de esnek kendir ipliklerinden üretilen bu yular başları, hayvanların rahatlığını ve güvenliğini sağlar. Çeşitli hayvanlar için uygun olan bu ürünler, atlar, inekler gibi çeşitli türlerin kontrol altına alınması için kullanılır.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

Hayvan Kaşağı Tarak

 80,00 100,00 + KDV
Hayvan Kaşağı Tarak, evcil hayvanınızın tüy bakımını kolaylaştırmak için ideal bir araçtır. Demir veya çelik saplı ve çift taraflı dişli tasarımı ile evcil hayvanınızın tüylerini düzenlemek ve sağlıklı tutmak artık çok daha kolay!
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

ispanyol eyeri at semeri binicilik

 9.900,00 + KDV + Nakliye
İspanyol eyeri, geleneksel İspanyol binicilik stillerine uygun olarak, binicinin ayaklarını sabit bir konumda tutan geniş ve derin dizeğiyle de tanınır. Bu, binicinin at üzerindeki duruşunu sağlamlaştırır ve atla iletişimi güçlendirir.Hakiki deri ürün ispanyol eyeri , tüm takımları ile beraber gönderilir ,dizgin kolan  hepsi bir gönderilir.

Uzun Saplı Hayvan Şok Cihazı (Üvendire)

Fiyat isteyiniz
Bu uzun saplı hayvan şok cihazı, hayvan yönetiminde pratik ve güvenilir bir çözüm arayanlar için ideal bir seçenektir. Dayanıklı ve ergonomik yapısı ile kullanıcılara uzun süreli ve konforlu bir kullanım sunar.

Boga başı rölyef

 8.250,00 + KDV + Nakliye
duvarınızı mekanınızı süsleyecek boga başı istediginiz cinste boyama yaparız   90 cm en 70 cm 16cm kalınlık yükseklik    90×70 x16

İpli muşet burunsallık

 250,00 + KDV
Büyükbaş hayvanları bir yerden bir yere götürmek için, boynuz kesimi yapmak için yada yükleme - indirme yapmak için burnuna takılarak kullanılan muşet özellikle huysuz hayvanların kontrolünde eşsiz bir yardımcıdır.

Arka ayak ara demiri ayıraç

 1.100,00 + KDV
Büyükbaş hayvanları kestikten sonra iç boşaltmak için arka ayaklarından çengele asıldıgı zaman ayaklar kapanmak ister ve çalışma zorlaşır bu ürünle ayaklar birbirinden ayrılır.

Plastik etiket ,etiketleme,numaralama, düzenleme .arı kovan plaka, |arı kovan etiketi|

 9,50 + KDV
Birçok alanda numaralandırma hiza belirleme raf düzenleyici olarakta kullanabilirsiniz.

Plastik Kuş Numaratör bilezik

Fiyat isteyiniz
Plastik kuş bilezikleri ve numaratör . Üzerine isim ve telefon yazıyoruz, sizde her zaman kuşunuza sahip deliliniz olacak deneyin.

Kulak Küpe İğnesi büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için Pensi İğnesi

 45,00 + KDV
Kulak küpe ignesi küpeleri hayvan kulaklarına takmak için pensenin üzerine takılan ürünlerdir. büyükbaş ve küçükbaş için ayrı ayrı vardır, ayrıca küpe imalatı yapan fırmaların kendi pensileri ve kendi igneleri var.Hangi marka ve hangi igne (büyükbaş,küçükbaş ) belirtin lütfen sizin için plastik uçlu, demir uçlu kulak küpe imalatı, pense ve iğne tedarikinizi yapıyoruz.

Aside dayanıklı, demir burunlu tarim kasap bahcivan oto yikama çizme

 220,00 250,00 + KDV
Büyük baş hayvan yetiştiriciliginde kullanılan yaralanmalara iş kazasına sebep olan, büyük baş hayvanın ayaga basmasını engelleyen çok önemli üründür. Aside dayanıklı gübreden etkilenmez, dayanıklı saglam üründür uzun konç ve kısa konç olarak sipariş verebilirsiniz. 7 gün içinde temin edilir.Ölcüler 39-46 numara arası. GÖNDERIM, KARGO 7 İŞ Günüdür.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

Yular hayvan yuları

 80,00 + KDV
Bu sağlam ve dayanıklı hayvan yularları, kurbanlık hayvanlarınızı güvenle kontrol etmenize yardımcı olur. Her türlü ihtiyacınıza uygun olarak imal edilen yularlarımız, kalite ve güvenliği bir arada sunar.

Büyükbaş meme daldırma | meme temizleme |

Fiyat isteyiniz
Meme daldırma temiz bir sagım için olmassa olmazdır. Sizde temiz sagımı tercih ediniz.

Büyükbaş Hayvan Tırnak Kesme Pensi

Fiyat isteyiniz
Tırnak kesme pensesi kolay ve hızlı şekilde büyükbaş hayvanların uzayan tırnaklarını kesmenizi saglar. Sizde deneyin memnun kalacaksınız.Bağlantı vidası ve değişebilir bıçaklar.

Muşet | Büyükbaş hayvan | Demir Galvaniz | Burun Kancasi

 250,00 + KDV
Muşet yaylı, Demir Galvaniz kaplama Kirilmaz. Burunsallık olarak kullanılır Hayvanları çekme işinde kullanılır. Özellikle büyükbaş hayvanları kolayca çekmeye yarar. 16 cm uzunluğundadır.

Büyük ve Küçükbaş Hayvanlar İçin Dayanıklı Boğa Tasması

 145,00 205,00 + KDV + Nakliye
Kurbanlık hayvanların zincirle bağlanması sırasında boyunlarında oluşabilecek yaraları önlemek için tasarlanmıştır. Bu tasma, hayvanların güvenli ve rahat bir şekilde kontrol edilmesini sağlar. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için uygun olan bu ürün, dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmiştir.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir