Kulak Küpe İğnesi büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için Pensi İğnesi

(0 müşteri değerlendirmesi)
Stok kodu: Pensi İğnesi

Kulak küpe ignesi küpeleri hayvan kulaklarına takmak için pensenin üzerine takılan ürünlerdir. büyükbaş ve küçükbaş için ayrı ayrı vardır, ayrıca küpe imalatı yapan fırmaların kendi pensileri ve kendi igneleri var.Hangi marka ve hangi igne (büyükbaş,küçükbaş ) belirtin lütfen sizin için plastik uçlu, demir uçlu kulak küpe imalatı, pense ve iğne tedarikinizi yapıyoruz.

Kampanya

Acele edin   %5 ' e varan indirimlerden yararlanın.

Çok alın az

Ödeyin

 45,00 + KDV

Örnegin: Renk , Istek ve Arzu ettiginiz hususlarda not düsebilirsiniz.
38 adet son satılan 3 saat
12 Kişi şu anda bu ürünü inceliyor.

Ödemeler:

Ürün Hakkında

Kulak küpe ignesi  küpeleri hayvan kulaklarına takmak için pensenin üzerine takılan ürünlerdir. büyükbaş ve küçükbaş için ayrı ayrı vardır, ayrıca küpe imalatı yapan fırmaların kendi pensileri ve kendi igneleri var.Hangi marka ve hangi igne (büyükbaş,küçükbaş ) belirtin lütfen  sizin için plastik uçlu, demir uçlu kulak küpe imalatı, pense ve iğne tedarikinizi yapıyoruz.

  • Depodan teslim alın

Bugün hemen al

Ücretsiz

  • kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretli

  • YK Kurye teslimatı

kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretli

  • 1 yıl garanti
  • 30 Günde iade

Çok al az öde

Varyasyonlar

Onaylı Ürün

5
0 yorum
0
0
0
0
0

Değerlendirmeler

Filtreleri temizle

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

ilgili ürünler

Hayvan Kaşağı Tarak

 80,00 100,00 + KDV
Hayvan Kaşağı Tarak, evcil hayvanınızın tüy bakımını kolaylaştırmak için ideal bir araçtır. Demir veya çelik saplı ve çift taraflı dişli tasarımı ile evcil hayvanınızın tüylerini düzenlemek ve sağlıklı tutmak artık çok daha kolay!
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

ispanyol eyeri at semeri binicilik

 9.900,00 + KDV + Nakliye
İspanyol eyeri, geleneksel İspanyol binicilik stillerine uygun olarak, binicinin ayaklarını sabit bir konumda tutan geniş ve derin dizeğiyle de tanınır. Bu, binicinin at üzerindeki duruşunu sağlamlaştırır ve atla iletişimi güçlendirir.Hakiki deri ürün ispanyol eyeri , tüm takımları ile beraber gönderilir ,dizgin kolan  hepsi bir gönderilir.

Çiftlik Fanı Serin ve Verimli Hayvancılık İçin İdeal Çözüm (140×140)

 14.250,00 + KDV + Nakliye
Hayvanlarınızın konforunu artırmak ve verimliliği maksimum seviyeye çıkarmak için çiftlik fanımızı tercih edebilirsiniz. Serin ve sağlıklı bir hayvan ortamı oluşturmak için hemen sepetinize ekleyin ve hayvancılık işletmenizi daha verimli hale getirin!

10 veya 20 adet Basit Yular ip yular hayvan baglama yulari 1kg

 289,00 299,00 + KDV
Ürünümüzde 1 kg ağırlığındaki boga yularlarında 10 adet, inek yularlarında ise 20 adet bulunmaktadır. Bu sayede ihtiyacınıza göre doğru miktarda yulara sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda farklı renk seçenekleri sunuyoruz. Mavi renk boga yularlarını, turuncu renk ise inek yularlarını temsil eder. Bu renk seçenekleri, hayvanlarınızın yönlendirilmesini ve ayırt edilmesini kolaylaştırır. 1 =10 adet Boga yuları veya 1=20adet Inek yuları ===>1kg yular
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

Dilli Otomatik Hayvan Yalağı (suluk)- 6 Kg Pik Döküm Suluk

 420,00 + KDV + Nakliye
Dilli Otomatik Hayvan Yalağı - 6 kg Pik Döküm Suluk "Besi ve süt sığırları için ideal Yüksek kaliteli pik döküm hayvan suluğu.

Plastik boyun numarası

 9,50 + KDV
Tasmalara baglanarak yapılan plastik boyun numaratörü numaraları 0-99 arası veya daha fazla nasıl isterseniz yazarız, firma adı numara tek rakam,

Plastik etiket ,etiketleme,numaralama, düzenleme .arı kovan plaka, |arı kovan etiketi|

 9,50 + KDV
Birçok alanda numaralandırma hiza belirleme raf düzenleyici olarakta kullanabilirsiniz.

Palaska dilli Kemer

 60,00 + KDV
Palaska ahşap kütüklük ve plastik kütüklükler için sizde deneyin. Kot pantolon, keten pantolon, kumaş pantolonlar ile uyumludur.

Aside dayanıklı, demir burunlu tarim kasap bahcivan oto yikama çizme

 220,00 250,00 + KDV
Büyük baş hayvan yetiştiriciliginde kullanılan yaralanmalara iş kazasına sebep olan, büyük baş hayvanın ayaga basmasını engelleyen çok önemli üründür. Aside dayanıklı gübreden etkilenmez, dayanıklı saglam üründür uzun konç ve kısa konç olarak sipariş verebilirsiniz. 7 gün içinde temin edilir.Ölcüler 39-46 numara arası. GÖNDERIM, KARGO 7 İŞ Günüdür.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

Yular hayvan yuları

 80,00 + KDV
Bu sağlam ve dayanıklı hayvan yularları, kurbanlık hayvanlarınızı güvenle kontrol etmenize yardımcı olur. Her türlü ihtiyacınıza uygun olarak imal edilen yularlarımız, kalite ve güvenliği bir arada sunar.

Büyükbaş hayvan miğde mıknatısı (işkembe)

 55,00 + KDV
Büyükbaş hayvanların ( İnek / Sığır) beslenme esnasında hayvan tarafından vücuda alınan tel, çivi ve benzeri maddeleri midede tutmaya yarar. Böylelikle mide duvarını delip hayvana zarar vermesini engeller. Yabancı cisim batması gerçekleştiğinde, iştah azalması hareket etmede isteksizlik, belini kambur tutma, kalp yetmezliği, vena jugularisin şişliği ağrı deneyinde inlemeler görülür. Koruyucu olarak yemlerde metal nesnelerin bulunmasını engellemek ve mıknatıs yutturmak büyük yarar sağlayacaktır. Hayvana hiçbir zararı ve yan etkisi yoktur. Önlem amacıyla da sığırlara yutturulması gereken bir üründür.

Büyükbaş meme daldırma | meme temizleme |

Fiyat isteyiniz
Meme daldırma temiz bir sagım için olmassa olmazdır. Sizde temiz sagımı tercih ediniz.

Boynuz köreltme aleti | boynuz köreltme |

Fiyat isteyiniz
Büyükbaş hayvanların,buzagıların boynuzlarını köreltmek için saglam uzun süre kullanabileceginiz bir üründür. Sizde deneyin,güvenle kullanın.

Sunturaç | büyükbaş tırnak Toynak düzeltme bıçagı| |sunturaç|

 320,00 + KDV
Büyükbaş hayvanların uzayan tırnaklarını düzeltmeye ve rahatsızlanmış tırnakları temizlemeye yarayan özel üründür.

Büyükbaş Hayvan Tırnak Kesme Pensi

Fiyat isteyiniz
Tırnak kesme pensesi kolay ve hızlı şekilde büyükbaş hayvanların uzayan tırnaklarını kesmenizi saglar. Sizde deneyin memnun kalacaksınız.Bağlantı vidası ve değişebilir bıçaklar.

Büyük ve Küçükbaş Hayvanlar İçin Dayanıklı Boğa Tasması

 145,00 205,00 + KDV + Nakliye
Kurbanlık hayvanların zincirle bağlanması sırasında boyunlarında oluşabilecek yaraları önlemek için tasarlanmıştır. Bu tasma, hayvanların güvenli ve rahat bir şekilde kontrol edilmesini sağlar. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için uygun olan bu ürün, dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmiştir.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

Vinç Baskül 300Kg dijital

 1.550,00 + KDV
KAPASİTE: 300 KG HASSASİYET : 100 GR PASLANMAZ KANCALI LCD KOLAY OKUNUR EKRAN OTOMATİK SIFIRLAMA VE DARA ALMA FONKSİYONU MOD TUŞU KALEM İLE KULLANIM KALİTELİ SAĞLAM GÖVDE

Kurban satıldı bandı 5 adet

Fiyat isteyiniz
Alnın ortasına gelerek hem küçükbaş hemde büyük baş için satıldıgını belirtir, ortada boş alanada numara yazarak kaç numaralı hayvanı aldıgını müşteri sattıgınıda esnaf görür ve karışıklıga mahal vermez.Kurban göz bandı sizi ve malınızın reklamını üzerinde taşır  size yeni müşteriler kazandırır.