Grevyer peynir maketi (yarım)

(0 müşteri değerlendirmesi)
Stok kodu: grevyer-p

Gravyer peynir maketi  karsa grevyer 55x32x15  cm ölçülerde

Kampanya

Acele edin   %5 ' e varan indirimlerden yararlanın.

Çok alın az

Ödeyin

 1.350,00 + KDV + Nakliye

Bu üründe Nakliye ücreti Kargo şirketi tarafından belirlenir ve teslimatta Kargo şirketi tarafından tahsil edilir.

20 adet son satılan 3 saat
13 Kişi şu anda bu ürünü inceliyor.

Ödemeler:

Ürün Hakkında

Ürünlerimizi otomotiv sanayisinde kullanılan yüksek kalitede poliürertan dan yapıyoruz .Asılan ürünler (pastırma sucuk vs) ömürlüktür. Renkte solma yapmaz, kırılmaz, kopmaz. Peynir çeşitlerinde streclemenizi öneririz, kirlenmediği taktirde ömürlüktür.

Not:Beyaz peynir ve kaymaklar güneşe maruz kaldığında sararmalar olabilir,diş cephe için uygun değildir, güneş vurmayan yerlerde tutulmalıdır.

  • Depodan teslim alın

Bugün hemen al

Ücretsiz

  • kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretli

  • YK Kurye teslimatı

kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretli

  • 1 yıl garanti
  • 30 Günde iade

Çok al az öde

Varyasyonlar

Onaylı Ürün

5
0 yorum
0
0
0
0
0

Değerlendirmeler

Filtreleri temizle

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

ilgili ürünler

Kars Yöresi Kaşar Peyniri Maketi yarım 6 kg

 650,00 + KDV + Nakliye
Vitrinlerinizi süsleyecek Kars yöresine özgü kaşar peyniri maketi, tam tekerlek şeklinde ve 12 kg ağırlığındadır. Yarım teker formunda ise 6 kg ağırlığındadır. Gerçeğiyle birebir görünümde olan bu ürün, vitrininizde uzun yıllar dayanıklılığını korur. Kaşar peynirinin orijinal haliyle tamamen aynı görünümü sunan bu maketi hemen sipariş edebilirsiniz.Diğer vitrin ürünlerimiz olan sucuk, tereyağı gibi seçenekleri de incelemenizi önemle rica ederiz.

Boga başı rölyef

 8.250,00 + KDV + Nakliye
duvarınızı mekanınızı süsleyecek boga başı istediginiz cinste boyama yaparız   90 cm en 70 cm 16cm kalınlık yükseklik    90×70 x16

Kuzu but – çatal but -Rölyef Maket

 4.500,00 + KDV + Nakliye
Merinos koyunu arka çift budu, özellikle dolap ve vitrin süslemeleri için kullanılan birinci sınıf bir malzemedir ve maket kasaplarının kesim evlerini müşteri çekmek için mükemmel bir seçenektir, kasapların kesim evleri için mükemmel bir süsleme malzemesi seçeneğidir. Hem estetik hem de dayanıklılık açısından üstün olan bu malzeme, müşterilerinizi çekmek ve işletmenizin imajını yükseltmek için kullanabileceğiniz harika bir üründür. Kaliteli tasarım ve işçilikle, merinos koyunu kullanarak kesim evinizin cazibesini artırabilirsiniz.

Geleneksel Kütük Tereyağı Maketi

 1.650,00 + KDV + Nakliye
Geleneksel Kütük Tereyağı Maketi ile evinize ve isyerinize geleneksel mutfakların sıcaklığını ve doğallığını taşıyın. Bu benzersiz maket, gıda üretiminin zarif aşamalarını 60cm boyutta sunarak sofralarınıza, vitrinlerinize özel bir dokunuş katıyor.

Mihaliç Peyniri Maketi: Gerçekçi Görünüm, Lezzetin Özünü Yansıtır (yarım kelle)

 450,00 + KDV + Nakliye
Mihaliç Peyniri Maketi, tamamen görsel bir deneyim sunarak müşterilerinizi cezbetmek ve lezzetinizi öne çıkarmak için tasarlandı. Sadece bir maket gibi görünmeyip, adeta gerçek peynirinizi vitrine taşıyarak ilgi çekici bir sunum yapmanıza olanak tanır. Lezzetinizi görsel bir şölene dönüştürmek ve müşterilerinizin ilgisini hemen çekmek için Mihaliç Peyniri Maketi'ni tercih edebilirsiniz.

Gouda peynir maket

 450,00 + KDV + Nakliye
Bu ürün, Gouda peynir maketidir ve vitrin raf süsü olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Müşterilerin dikkatini çekmek için idealdir. Gouda peynir maketi, gerçek Gouda peynirinin aynı renkte olup yuvarlak şekildedir. Gerçeği ile maketi aynı ölçülerde tasarlanmış olup, aralarındaki farkı ayırt etmek neredeyse imkansızdır. Gönderim, bir adet fiyatıdır. Bu ürünü vitrinlerinize ekleyerek, peynir severlerin ilgisini çekebilir ve mağazanıza estetik bir dokunuş katabilirsiniz.

Beyaz peynir teneke

 920,00 + KDV + Nakliye
Beyaz peynir kalıp halde  vitrininizi süslemek için

Yumurta sepeti

 1.350,00 + KDV + Nakliye
Yumurta ve sepeti ile vitrinlere dekor.

kara kovan maket

 650,00 + KDV + Nakliye
karakovan maketi  40x31  ölçülerinde olup gerçegi ile aynı ölçülerdedir  gerçekci görünüm

Kuzu but dana but heykel vitrin kasap heykel Maket müşteri çeker

 500,00 2.000,00 + KDV
Kuzu but veya Dana but maket olarak sizlere sunuyoruz, kasaplarda dükkanlarda farklı hava şartlarından etkilenmez.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

Hakiki Kösere taşı | sulu bileme taşı |su ile bileme taşı | 3 ayrı ölçüde

 300,00 400,00 + KDV
Anadolunun en eski kullanılan su ile çalışan bileme taşı olan kösere taşını sizlere sunuyoruz, . Yag taşı yerine su ile çalışan bu ürün binlerce yıldır anadoluda kullanılan üründür. 6x18x6 (2) Orta L,16x10x5 (1) Büyük M ,5x5x18cm (3) kücük S ölçülerde sizlere sunuyoruz.  kutusuz olark gönderilmektedir.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

Kuzu Karkas Et | Kuzu et heykeli

 8.200,00 + KDV
  • Kuzu polyester karkas et uzun yıllar süs olarak kullanacagınız ürün gerçek kuzu imajı vererek uzun süre size reklam yapar. Farklı olmak hep sizi öne çıkarır. Kuzu karkas eti dükkanınızın girişine koyarak müşteri çekmenizi saglar.Sıcaktan sovuktan etkilenmez. Kokmaz ve temizlemesi kolay bir üründür.

Kangal Köpegi | heykel rölyefi Aksesuar

Fiyat isteyiniz
Dünyaca ünlü kangal çoban köpegini canlı gibi kapınızda bekçi olarak neden durmasın.

Boğa Rölyef-115cm x 215cm | Boga Heykel | aski Rölyef | Duvar Desen | Dizayn |Dekor

 6.500,00 8.350,00 + KDV
Ebatlar: 115X215 cm Polyester Ürün, Görünümü ile özellikle, et işi ile faaliyet gösteren kasap esnafının gözdesi olan Boğa Rölyefi görenlerin ilgisini çekiyor. İstenilen görsele, resime ve her ebata göre, rölyef yapabiliyoruz. Rölyefler dış mekanlara göre, genelde iç mekanlarda daha çok tercih ediliyor. Rölyefler iç mekanların dekoruna, ayrı bir hava katıyor
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir

Boğa Rölyef-80 Boga Desen | Müsteri Cekici Heykel |Dekor

Fiyat isteyiniz
Polyester Ürün, Görünümü ile özellikle, et işi ile faaliyet gösteren kasap esnafının gözdesi olan Boğa Rölyefi görenlerin ilgisini çekiyor. İstenilen görsele, resime ve her ebata göre, rölyef yapabiliyoruz. Rölyefler dış mekanlara göre, genelde iç mekanlarda daha çok tercih ediliyor. Rölyefler iç mekanların  ve dis dekoruna, ayrı bir hava katıyor

Boğa Rölyef-60 Boga Heykel | Dizayn | Desen | Dekor 115-215

 8.500,00 + KDV + Nakliye
215cmx115cm Polyester Ürün, Görünümü ile özellikle, et işi ile faaliyet gösteren kasap esnafının gözdesi olan Boğa Rölyefi görenlerin ilgisini çekiyor. İstenilen görsele, resime ve her ebata göre, rölyef yapabiliyoruz. Rölyefler dış mekanlara göre, genelde iç mekanlarda daha çok tercih ediliyor. Rölyefler iç mekanların dekoruna, ayrı bir hava katıyor

Vinç Baskül 300Kg dijital

 1.550,00 + KDV
KAPASİTE: 300 KG HASSASİYET : 100 GR PASLANMAZ KANCALI LCD KOLAY OKUNUR EKRAN OTOMATİK SIFIRLAMA VE DARA ALMA FONKSİYONU MOD TUŞU KALEM İLE KULLANIM KALİTELİ SAĞLAM GÖVDE

Elektronik Terazi 35*40 150 Kg. Fiyat Hesaplamalı

Fiyat isteyiniz
35x40 ÖZELLİKLER • Az yer kaplayan kırılır boyun, • Çift gösterge, • Çift akü seçeneği. • Paslanmaz kefe koruma sac.